E-mail Facebook


Welkom op de website van†Jenaplanschool De Hussel!
De Hussel† is een Jenaplanschool waar regulier basisonderwijs gegeven wordt. In onderstaand†filmpje wordt uitgelegd wat Jenaplan-onderwijs betekent.

Op de Hussel worden goede leerresultaten behaald. We hebben aandacht en zorg voor alle kinderen. Extra ondersteuning binnen de groep als het kan, buiten de groep als dat nodig is. Meer uitdaging nodig? Dan is er de Plusklas! Passend onderwijs voor alle leerlingen dus.

Goede leerresultaten zijn belangrijk. Maar we werken aan de totale ontwikkeling van kinderen. Naast taal, lezen en rekenen zijn ook†andere zaken†heel belangrijk. Mensen die in hun volwassen leven succes hebben kunnen goed communiceren en samenwerken, zijn flexibel en creatief, zijn zelfstandig en komen zelf met oplossingen. Ze zijn leergierig en zetten door. En dat willen we onze kinderen†ůůk leren!

Zowel het leren als het oefenen en ontwikkelen van sociale†vaardigheden nemen op de Hussel een belangrijke plaats in. Dit doen we†door samen te werken, spreken, spelen en vieren.†

Op de website vindt u veel†informatie over onze school. Bent u nieuwsgierig naar ons onderwijs? Kom dan een kijkje nemen!

Bel 0228-520 610 of mail naar

directie@dehussel.nl

om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding.
U bent van harte welkom!

Zie voor contactgegevens de contactpagina.
Disclaimer
In deze disclaimer wordt verstaan onder: de eigenaar: de eigenaar van de website; gebruik(en): alle denkbare handelingen; u: de gebruiker (bezoeker) van de website; de content: alle in de website aanwezige inhoud; Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.