E-mail Twitter Facebook


Welkom op de website van RK Jenaplanschool De Hussel!


De Hussel  is een Jenaplanschool waar regulier onderwijs gegeven wordt aan kinderen in de basisschoolleeftijd.

De kinderen leren op onze school alles wat ze nodig hebben om straks in het voortgezet onderwijs succesvol te zijn. Natuurlijk willen ook wij dat kinderen toetsen zo goed mogelijk maken en daar bereiden we ze dan ook degelijk op voor.


Maar op de Hussel willen we nog zoveel meer!
 
Naast goede leerresultaten willen we dat onze kinderen voorbereid worden op hun toekomst. Onderzoeken wijzen uit dat naast taal, lezen en rekenen andere zaken ook heel belangrijk zijn. Mensen die succes hebben kunnen goed communiceren en samenwerken, zijn flexibel en creatief, zijn zelfstandig en komen zelf met oplossingen, zijn leergierig en zetten door.
Het oefenen en ontwikkelen van deze eigenschappen nemen op de Hussel een belangrijke plaats in. Dat betekent dat we veel dingen op een andere manier doen. Heel bewust organiseren we allerlei gelegenheden om al deze vaardigheden te oefenen.
Dat gebeurt door met elkaar te praten, samen te werken, met elkaar te spelen en te vieren. Bij deze situaties krijgen kinderen de kans deze belangrijke eigenschappen te ontwikkelen.
 
Op deze website vindt u allerlei informatie over onze school. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen om een afspraak te maken voor een gesprek en/of een rondleiding.
 
 Zie voor de contactgegevens de contactpagina.